Assortiment Markten Maatwerk Onderhoud Contact Disclaimer Terug ☰ Menu
 

Droogloopmatten van Tante Nellie

Welkom op de website van Tante Nellie Droogloopmatten

Vooral in de natte herfst en wintermaanden dragen we veel vuil en vocht met onze schoenen naar binnen.

Het gebruik van droogloopmatten is al jaren een goede en afdoende manier om dit te voorkomen.

Tante Nellie levert een ruim assortiment droogloopmatten van uitstekende kwaliteit.

In verscheidene kleuren en dessins.
In verschillende maten maar ook op maat gemaakt.
Van droogloopmatten voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 
Cleanwalk
Droogloopmatten van Tante Nellie zijn van 100 % katoen voor een snelle opname van vocht en vuil. Katoen droogt snel en is wasbaar in de wasmachine tot 40 graden zonder wasverzachter te gebruiken. De droogloopmatten verwijderen 95 % van alle vuil en vocht aan uw schoenen. De rubber rug zorgt voor veel grip en daardoor antislip. Bij uitstek geschikt voor gebruik binnen.
Spaghettimat
De spaghettimat is dikker dan de gewone droogloopmat en is bijzonder geschikt voor buiten of in de badkamer. Bij de spaghettimat zorgt de open rubber rug voor snelle afvoer van overtollig water maar ook voor extra grip. De reiniging van de spaghettimat kan eenvoudig gebeuren met de tuinslang en wat allesreiniger.
Drywalk
De drywalk matten zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de droogloopmatten maar dan voorzien van een leuke kleur of motief. Zeer decoratief, dus uitstekend geschikt voor binnenshuis.
 
 
De verzendkosten bedragen €6,75 per bestelling. Bestellingen boven €50,- zijn zonder verzendkosten. Extra verzendkosten buitenland. +€6,50